Jouw winkelmandje
Kies alternatief icoontje
Vanaf € 35,– gratis verzending in Nederland • Minimum-bestelbedrag: € 10,– Vanaf €35,– gratis verzending in Nederland • Minimum-bestelbedrag: €10,–

Verzendkosten en retourbeleid

Heb je een vraag over de producten of verzending? Bekijk dan eerst de veelgestelde vragen hieronder. Staat je vraag er niet tussen? Stuur me dan een berichtje via shop@hollyworks.nl.

Wat zijn de verzendkosten voor een bestelling?
Nederland: het versturen van een pakketje kost afhankelijk van de grootte van de bestelling tussen €1,95 en €3,95. België: verzending kost tussen de €4,95 en €6,95 – afhankelijk van de grootte van je pakketje.

Wanneer heb ik mijn bestelling in huis?
Ik verstuur alle bestellingen doorgaans binnen 2 werkdagen. Mocht je je bestelling na 4 werkdagen nog niet hebben ontvangen, stuur dan even een mailtje naar shop@hollyworks.nl.

Niet goed, geld terug
Ben je niet tevreden over je aankoop? Dan kun je de producten tot 14 dagen na ontvangst naar ons terugsturen, mits ze in ongebruikte en onberispelijke staat zijn. Wij storten dan het volledige aankoopbedrag terug op je bankrekening. De kosten voor het terugzenden zijn voor jouw rekening.

Ik heb een product ontvangen dat ik helemaal niet besteld heb. Wat nu?
Oops, dat is wel heel erg vervelend! Stuur een mail naar shop@hollyworks.nl en ik ga het als de wiedeweerga oplossen en je de juiste zending sturen!

Mijn bestelling is beschadigd/doorweekt/doorboord. Wat nu?
Alle bestellingen worden verstuurd in een degelijke kraftenvelop. Ik heb heuse valproeven gedaan om te checken of de inhoud te allen tijde ongeschonden bleef en dat was inderdaad het geval. Mocht je bestelling ondanks dat toch beschadigd of kapot zijn gegaan tijdens het vervoer, neem dan zo snel mogelijk contact op via shop@hollyworks.nl. Stuur dan ook gelijk een foto van de beschadiging mee. Ik bekijk je mail en als de beschadiging aannemelijk is, verstuur ik je bestelling nogmaals.

Ik wil je kaart/tekening gebruiken voor mijn uitnodiging/trouwkaart/enz. Kan dat?
Nee sorry, dat mag niet. Producten van Hollyworks mogen in geen geval gebruikt of nagemaakt worden voor het maken van nieuwe producten. Een privé-uitnodiging valt hier ook onder.

- - - 

Hollyworks
Toermalijnborch 10
5241 LE Rosmalen
shop@hollyworks.nl
KvK 17268587