Jouw winkelmandje
Kies alternatief icoontje
Vanaf € 35,– gratis verzending in Nederland • Minimum-bestelbedrag: € 10,– Vanaf €35,– gratis verzending in Nederland • Minimum-bestelbedrag: €10,–

De beste kaart van december

Dunne pijl rechts icoontje Dunne pijl links icoontje
De beste kaart van december

Een webshop runnen is ontzettend leuk, maar nog leuker zijn de reacties die ik krijg. Of liever gezegd: hartverwarmend. Toen ik afgelopen november mijn kerstkaarten in de shop plaatste, had ik niet kunnen bedenken wat de impact was van één van die kaarten. Sterker nog: het werd de bestseller van december.

Voor mij het bewijs dat er écht behoefte is aan kaarten die het verdriet van mensen onderkent, want het ging om de kaart over ‘kerstgemis’. En ik ken het gevoel zelf ook. In november 1993 overleed mijn moeder op 56-jarige leeftijd. De kerstdagen daarna zal ik niet snel vergeten.

Ik wil iedereen bedanken voor de fijne en soms ook heel persoonlijke en ontroerende reacties op deze kaart. Het doet me goed dat ik een heel klein beetje heb kunnen bijdragen om verdriet een plaats te geven.

Groetjes,
Annemarie

 

Meer van dit soort blogs lezen?

Wil je geen blogs mislopen? Abonneer je dan op de Hollyworks-update. Je ontvangt gemiddeld één keer per maand een e-mail.

Reacties op dit bericht (1)

  • 13 nov. 2021

    Komen de uitverkochte kerstkaarten nog terug voor de kerst?
    Groet, Giséla

    — Giséla

Geef een reactie